Pasca cu branza de vaci

Si astazi…asa cum am promis…am sa va spun reteta mea de pasca cu branza de vaci🙂.

Pentru aluat aveti nevoie de: 1 kg faina, 2 oua, sare, 5 linguri de zahar, 75 g margarina, o esenta de rom, coaja rasa de lamaie, lapte cat cuprinde si 50 g drojdie.

Cum se prepara? Maiaua se prepara la fel ca la reteta de cozonac. Se pune intr-un bol faina cu putina sare, dupa care se amesteca bine cu maiaua crescuta. Se adauga galbenusurile amestecate bine cu zaharul, esenta de rom si coaja de lamaie, apoi albusurile batute spuma. Se framanta bine adaugand treptat lapte caldut cat cuprinde, iar la final margarina topita. Dupa ce aluatul este framantat bine, se presoara faina deasupra si se lasa la cald sa creasca🙂.

Pentru crema: 1 kg branza de vaci, stafide, zahar dupa gust, esenta de rom, jumate pachet unt, 2-3 linguri smantana.

Pofta buna!🙂

Această prezentare necesită JavaScript.

Articolul precedent
Lasă un comentariu

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: