Prajitura cu branza de vaci si suc de portocale

Astazi va propun o prajitura simpla, racoroasa si foarte delicioasa. In aproximativ o ora prajitura este gata si numai buna de savurat🙂.

Pentru blat aveti nevoie de: 4 oua, 7 linguri de apa, 4 linguri de ulei, o esenta de rom, un praf de copt, o cana de zahar, o cana faina, putina sare.

Cum se prepara? Se separa albusurile de galbenusuri. Abusurile se bat spuma cu putina sare, dupa care se adauga siropul fierbinte obtinut din apa si zahar. Se amesteca bine iar apoi se adauga galbenusurile, jumatate din esenta de rom si uleiul. La final se adauga faina amestecata cu praful de copt (se poate adauga si cacao).

Se tapeteaza o tava cu faina si se toarna compozitia obtinuta. Se lasa la cuptor in jur de 20-25 min. Cand blatul este copt se insiropeaza cu un sirop obtinut din apa, zahar si cealalta jumatate din esenta de rom.

Pentru crema: 500 g branza de vaci, jumatate pachet unt, o esenta de rom si zahar dupa gust.

Pentru glazura: o budinca de vanilie, 800 ml suc fanta de portocale (se toarna calda peste branza de vaci pentru a se intinde mai usor).

Pofta buna🙂

Această prezentare necesită JavaScript.

Articolul precedent
Articolul următor
Lasă un comentariu

1 comentariu

  1. Asta e deosebită! Delicioasă! =P~

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: