Ciuperci…

Reteta de astazi nu este una foarte “sofisticata”, ci este o reteta destul de simpla, dupa parerea mea. Ciupercile pot fi folosite la multe mancaruri, insa eu prefer ciupercile umplute. Sunt mai gustoase si au o aroma “speciala”🙂.

Aveti nevoie de: ciuperci, 2 rosii, 2-3 catei usturoi, o ceapa mare, aproximativ 200 g sunca (puteti folosi in loc piept de pui sau soia – daca postiti), o legatura patrunjel, sare, piper, cascaval, 3 linguri smantana.

Cum se prepara? Se curata ciupercile si se aseaza in tava pe foaia de copt. Se pune ceapa la calit in putin ulei, se adauga pe rand rosiile tocate, coditele de la ciuperci tocate marunt si apoi sunca taiata. Se pune sare si piper dupa gust, patrunjel si usturoiul pisat. Amestecati pentru a nu se prinde.

La scurt timp se adauga si smantana si se lasa la foc mic pana cand aceasta scade si se obtine compozitia pentru umplerea ciupercilor.

Se umple fiecare ciuperca in parte si deasupra se pune o feliuta de cascaval (sau cascaval ras. Daca sunt de post se pune deasupra o felie de rosie). In tava, printre ciuperci, se pune putina margarina (nu se pune ulei in tava), se acopera tava cu staniol si se da la cuptor.

Pofta buna🙂.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un comentariu

1 comentariu

  1. Ohh! Bucătăreasa Power Girlelor! Data viitoare să ne chemi să devorăm tava! :-*

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: